Alte servicii

În plus, pe lângă cazare, vă oferim

  • Bucătărie complet utilată (cuptor, hotă electrică, plită gaz, maşină de spălat vase, veselă).
  • Parcare privată în interiorul curţii, accesul putând fi făcut doar pe bază de interfon.
  • Nici o grijă legată de încalzirea pensiunii! Este responsabilitatea noastră!
  • Oferim ceaun, grătar, cărţi de joc, remi, table, fileu volei, rachete badminton.
  • La cerere includem meniu fix: mic dejun, prânz, cină.
  • WI-FI gratuit

Vă oferim

Dormitoare
Camerele sunt cu ieșire pe balcon și dispun de baie individuală cu apă caldă la discreție, paturi cu saltea memory foam, lenjerie imaculată, noptiere, dulap pentru haine cu umerașe, cuier, masă, tabureți, uscător de păr.
1+parterEtaj
5Camere
4 duble+2 singlePaturi
4Toalete
120lei/cameraPreț:
Sufragerie
Sufrageria în suprafaţă de 32 mp pune la dispoziție: led-tv, canapea, fotolii, masă, birou, șemineu, scaune, bibliotecă etc. Toate încăperile dispun de geamuri termopan și de încălzire centralizată pe lemne, astfel încât zilele răcoroase petrecute la noi vă vor feri de frigul iernii.
parterEtaj
 
 
Sală de mese
Sală de mese (33mp) are o privelişte deschisă spre munte având ieşire pe terasă şi în curte. Beneficiază de toate utilităţile de care aveţi nevoie: 5 mese, scaune, acces direct la bucătărie, o privelişte deschisă spre curte şi munte.
parterEtaj
 

Pentru cazul în care se închiriază toate camerele de către acelaşi grup, se va putea beneficia de: sală de mese, sufragerie şi bucătărie fără alte costuri suplimentare.

Pentru diferite evenimente (onomastici, botezuri, prânzul miresei, petreceri, etc.) se poate închiria doar sala de mese, sufrageria şi bucătăria.