Servicii Casa Florela

Camerele sunt cu ieșire pe balcon și dispun de baie individuală cu apă caldă la discreție, paturi cu saltea memory foam, lenjerie imaculată, noptiere, dulap pentru haine cu umerașe, cuier, masă, tabureți, uscător de păr.

Sufrageria în suprafaţă de 32 mp pune la dispoziție: led-tv, canapea, fotolii, masă, birou, șemineu, scaune, bibliotecă etc. Toate încăperile dispun de geamuri termopan și de încălzire centralizată pe lemne, astfel încât zilele răcoroase petrecute la noi vă vor feri de frigul iernii.

Sală de mese (33mp) are o privelişte deschisă spre munte având ieşire pe terasă şi în curte. Beneficiază de toate utilităţile de care aveţi nevoie: 5 mese, scaune, acces direct la bucătărie, o privelişte deschisă spre curte şi munte.

Fun Room(camera de jocuri) este dotata cu biliard, tenis de masa, fotbal de masa, masa poker/trusa poker, x-box, karaoke si remi, perfecta pentru petrecerea timpul liber.

Terasă cu iesire din sala de mese cu priveliste superba spre munte. Dispune de mobilier de terasa(12 persoane) si umbrele de soare pentru a va proteja de razele soarelui capricioase.

Alte servicii la Pensiunea Casa Florela:

  • Bucătărie complet utilată (cuptor, hotă electrică, plită gaz, maşină de spălat vase, veselă).
  • Parcare privată în interiorul curţii, accesul putând fi făcut doar pe bază de interfon.
  • Nici o grijă legată de încalzirea pensiunii! Este responsabilitatea noastră!
  • Oferim ceaun, grătar, cărţi de joc, remi, table, fileu volei, rachete badminton.
  • La cerere includem meniu fix: mic dejun, prânz, cină.
  • WI-FI gratuit